Despre

Sa incepem

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Despre istoricul nostru

Firma noastra a fost infintata in 2003 din dorinta de a aduce pe piata romaneasca ultimele noutati de tehnologie si metodologie in domeniul aparaturii medicale, a aparaturii de laborator si cercetare, precum si corelarea si implementarea acestora in tendinta de informatizare si telemedicina. Activitatea firmei include importul si distributia de echipamente mai sus mentionate (si detaliate la capitolul “portofoliu”), asigurand pentru clienti transportul, montarea, service-ul, instalarile de soft dupa caz, precum si instruirea personalului.

Viziunea INFO MED EXPERT

Sa facem tot ceea ce este necesar pentru un sistem sanitar romanesc mai performant si sa ajungem unul din principalii furnizori de echipamente medicale din Romania.

Misiunea INFO MED EXPERT

Sa fim cat mai aproape de client printr-o comunicare cat mai amiabila si mai accesibila, pentru a-i intelege nevoile si cerintele si a-i oferi cele mai bune solutii de achizitionare, implementare si mentenanta. Pentru aceasta colaboram cu firme din tara si strainatate si suntem in permanenta cautare de noi colaboratori, incercand sa aducem impreuna solutii moderne si inovatoare pentru o mai buna dotare si dezvoltare a sectorului medical.

Personalul INFO MED EXPERT

Angajatii nostri au studii superioare si sunt calificati pentru posturile pe care le ocupa. Avem o experienta de peste 20 ani in domeniul aparaturii medicale si personal calificat si avizat pentru montare si service.

  • Facultatea de Bioinginerie Medicala
  • Cursuri de specializare legislatie aparatura medical
  • cursuri de mentenata si service aparatura

Avize si Certificari

SC Info Med Expert SRL detine toate avizele si certificatele necesare pentru comercializarii si service aparatura medicala

Image

Certficat de Iregistrare

CUI din 2003

Firma noastra este infintata si inregistrata Fiscal la registrul comertului incepand cu anul 2003

Image

Aviz ANMDM

Comercializare si Service

Firma noastra este avizata inca din anul 2005 pentru import comercializare si service aparatura medicala de catre ANMDM.

Image

Certificat ISO9001

Managementul calitatii

Suntem certificati ISO9001 privind respectarea politicilor de management al calitatii inca din anul 2008

Image

Certificat ISO13485

Management Service

Suntem certificati ISO13485 privind respectarea politicilor de management al calitatii in domeniul aparaturii medical inca din anul 2012

10% Discount pentru

prima comanda din aplicatie

Descarca aplicatia Medmarket.ro si ne ai la mana!