Noutati

Free Website Template by Free-Template.co

Drenajul limfatic - cum sa il faci si cum te ajuta

by Delia Turcov 11 feb 2019 10:17:55

Daca circulatia ta limfatica incetineste sau stagneaza, toxinele se acumuleaza iar celulele sistemului imunitar nu vor mai acoperi zonele in care e nevoie de ele, cauzand o serie de afectiuni, cele mai usoare fiind dureri si edeme (limfedeme). Aceste fenomene pot duce la afectarea timusului, a amigdalelor, splinei (componente cheie ale sistemului imunitar) si pot cauza slabirea puterii de aparare a organismului impotriva infectiilor si a bolilor.

Free Website Template by Free-Template.co

Obiceiuri sanatoase pe mapamond

by Ciprian Turcov 4 nov 2018 13:43:06

Daca pentru restul lumii minim 40 de ore de lucru saptamanal sunt o obisnuinta, in Suedia angajatii au ziua de lucru de 6 ore. Si asta ii face mai productivi, mai fericiti si chiar mai sanatosi.

Free Website Template by Free-Template.co

Ghidul Purtatorului de Ciorapi Compresivi

by Ciprian Turcov 4 nov 2018 13:05:54

Terapia prin compresie se refera la beneficiile pe care le ofera purtarea de ciorapi speciali de compresie, realizati printr-o tehnologie complexa care permite exercitarea unei presiuni diferite in functia de zona, mai mare in partea de jos a piciorului si tot mai mica spre partea de sus a piciorului.

Free Website Template by Free-Template.co

Postura Corecta - te putem ajuta?

by Frescopolitan 2 nov 2018 10:48:5

Pozitia corecta inseamna sa iti antrenezi corpul pentru a sta in picioare, a merge, a sta asezat sau intins. Corect? Intotdeauna in seamna a respecta starea naturala. In cazul coloanei vertebrale e vorba de a tine cont de forma si pozitia ei naturala. Vezi cu ce produse te putem ajuta pentru recorectarea coloanei vertebrale.

Free Website Template by Free-Template.co

Corporate_Wellbeing

by Frescopolitan 2 noiembrie 2018 10:48:57

Daca pentru tine conceptul de corporate wellbeing nu e ceva nou, multi altii abia incepsa se familiarizeze cu acesta. Ferindu-ne de definitiile mai simpliste sau maicomplexe, toate valabile, teinvit sate gandesti la orice sustine starea de sanatate atunci cand esti la serviciu. Orice si nu numai atat. Deja se vorbeste de corporate wellbeing traditional si corporate wellbeing inovator.

Free Website Template by Free-Template.co

Microneedling - alegerea SMART pentru frumusetea ta

by Delia Turcov 10 nov 2017 11:00:53

De ce a fi frumoasa indiferent de varsta si de epoca reprezinta pentru cei mai multi a fi in primul rand cultivata, relaxata, inteligenta? Pentru ca doar in felul acesta iti poti exprima frumusetea in cat mai multe moduri. Cel mai sigur e sa arati ca te simti bine in pielea ta. Si daca tot vorbim de pielea ta, cultiva-ti cunostintele si in materie de ingrijire performanta, de proceduri antiageing sau de ameliorare a inestetismelor pielii. O alegere inteligenta care indeplineste toate cele de mai sus este microneedling-ul. Terapia cu microace se numara printre cele mai moderne tratamente ale secolului si are efecte vizibile de imbunatatire a aspectului pielii.

1 2 3 ... 20

10% Discount pentru

prima comanda din aplicatie

Descarca aplicatia Medmarket.ro si ne ai la mana!